7 September 2017 | Zelfredzaamheidsplan

Vandaag is een bijeenkomst over de Handreiking Zelfredzaamheid op het Zeehaven en Industrieterrein Moerdijk geweest. Een groot aantal bedrijven zijn gevraagd om naar een van de vier bijeenkomsten te komen en een toelichting te onvangen over deze handreiking.

De komende dagen zijn er nog drie bijeenkomsten:

Maandag 18 september 12.00 – 13.30 uur
Dinsdag 19 september 12.00 – 13.30 uur
Maandag 25 september 12.00 – 13.30 uur

In total hebben meer dan 100 bedrijven zich aangemeld.

 

 

 

 

27 oktober 2015 | Bedrijven in Tilburg en Waalwijk ontvangen een brief van de Brandweer

De komende dagen ontvangen de bedrijven op de industrieterreinen van Waalwijk en Tilburg een brief van de Brandweer Midden en West Brabant met het verzoek om zich aan te melden via de website www.cbisBrabant.nl. De BRZO bedrijven zijn per mail benaderd en krijgen indien gewenst een bezoek om het system nader uit te leggen. De gemeenten Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout zijn gevraagd overzichten te geven de aanwezige bedrijven in hun gemeenten. De komende periode worden alle gemeenten in de regio Middden en West Brabant benaderd.

15 oktober 2015 | CBIS beschikbaar voor heel Midden- en West-Brabant

Tijdens de Brabant Veiliger dag heeft Harry Killaars van Brandweer Midden- en West-Brabant de uitrol van CBIS naar heel Midden- en West-Brabant aangekondigd. Vanwege het succes van CBIS op Haven- en Industrieterrein Moerdijk komt de webapplicatie nu beschikbaar voor de hele regio. De naam CBIS Moerdijk maakt plaats voor CBIS Brabant. Dit maakt een verdere uitrol naar de andere veiligheidsregio’s in Brabant tevens mogelijk.